Tarjalta tummasävyinen joululevy – luvassa vanhoja joululauluklassikoita goottivaatteisiin puettuna

Entuudestaan kuusi sooloalbumia julkaissut Tarja Turunen kokeilee seuraavaksi siipiensä kantavuutta joululaulujen parissa.

17. marraskuuta ilmestyvä levy on nimeltään From Spirits and Ghosts (Score for a Dark Christmas) ja sen kerrotaan sisältävän 11 tuttua joululaulua kuten O Tannenbaum, We Wish You a Merry Christmas ja Feliz Navidad, jotka vievät kuulijan synkän leffasoundtrackin tunnelmiin.

Albumin bonuskappaleena kuullaan täysin uusi raita Together, jonka kerrotaan tiivistävän albumin teeman aaveista ja mystiikasta täydellisesti.

– Tumman joululevyn tekeminen keskellä kesää oli mielenkiintoinen projekti, erityisesti, kun se tehtiin turkoosilla Karibianmerellä. Todella erikoista verrattuna lumiseen jouluun johon olen tottunut kotonani Suomessa. Tämä on yksi osoitus siitä, että pimeys kumpuaa ihmisen sisältä, Tarja tunnelmoi.

– Tällä levyllä etsin joulun toista puolta; yksinäisten ja kadonneiden ihmisten joulua. Niiden joulua, jotka eivät löydä riemua kimaltelevien valojen ja kulkusten keskeltä.

1. O Come, O Come, Emmanuel
2. Together
3. We Three Kings
4. Deck the Halls
5. Pie Jesu
6. Amazing Grace
7. O Tannenbaum
8. Have Yourself a Merry Little Christmas
9. God Rest Ye
10. Feliz Navidad
11. What Child Is This
12. We Wish You a Merry Christmas

YouTube video

Lisää luettavaa