Testamentin Alex Skolnick tarttui Lamb of God -kitaristilta saamaansa riffihaasteeseen – ”Nämä eivät olleet helppoja!”

Skolnick haastoi vuorostaan Revocation-kepittäjän.

04.10.2019

Testament-kitaristi Alex Skolnick julkaisi hiljattain Instagramissa videopätkän, jossa tämä vastaa Lamb of Godin Willie Adlerilta taannoin saamaansa riffihaasteeseen. Haasteen ideana on opetella kaikkien osanottajien kehittelemät kitarariffit ja jatkaa sitä sitten omalla. Skolnick on tämän kyseisen ketjun neljäs riffittelijä.

”Meinasin pudottaa pallon heti alkuunsa (lähdin juuri kiertueelle kun sain haasteen ja meno on ollut siitä lähtien melko mielipuolista – äänittelyä, keikkoja, kaikenlaista), joten ehdin vasta nyt tarttua tähän (sori tyypit!). Mutta nyt homma jatkuu!” Skolnick alustaa videon saatetekstissä ja toteaa, ettei haaste ollutkaan mikään ihan läpihuutojuttu.

”Nämä eivät olleet helppoja! Ei mitään vielä nopeampaa olisi löytynyt?” Testament-kitaristi nauraa.

Alla olevalla videolla Skolnick soittaa siis riffiputken, jonka ovat kehitelleet ammattiskeittaaja Elliott Sloan, Adler sekä Skolnick, joka vuorostaan haastaa mukaan Revocationin David Davidsonin. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, miten Davidson tästä haasteesta suoriutuu. Skolnickin videon perästä löydät myös Adlerin sekä Sloanin aiemmat videot.

Lisää luettavaa