Testamentin Chuck Billy: ”Tavoitteenamme on julkaista seuraava levy ensi kesänä”

Testamentin haaveissa on julkaista kamaa erään oman klassikkoalbumin hengessä.

31.07.2018

Hyvän matkaa yli 30 vuotta thrash metalia tahkonnut Testament on yhä vahvassa iskussa, ja on julkaissut viimeiset kolme kokopitkäänsä neljän vuoden välein.

Vuoden 2016 Brotherhood of the Snakelle jatkoa hiljalleen tekevän bändin laulaja Chuck Billy kertoi Metal Heads Forever -verkkolehden haastattelussa, missä vaiheessa biisinkirjoitusprosessi on tällä hetkellä.

Eric (Peterson, kitara) työskentelee riffien parissa. Olemme suunnitelleet, että Slayer-kiertueen loppumisen jälkeen ensi kuun lopussa emme aio enää tehdä keikkoja; keskitymme täysillä biisinkirjoitukseen.

Minä ja Eric keskitymme vain luomaan ja työskentelemään. Yritämme saada seuraavan albumin ulos niin pian kuin mahdollista, koska olemme asettaneet itsellemme aikarajan julkaista uusi levy ensi kesällä. Meillä on vielä paljon työtä edessä.”

Billy kertoi myös hieman tulevan musiikin linjasta.

”Pidän suunnasta, jolla menimme Brotherhoodilla, mutta toiveenamme on lisätä mukaan aina jotain spesiaalia. Jotain sellaista fiilistä kuin The Gatheringillä (1999) – olisi mukava tunne kokea taas jotain samanlaista. Se levy oli aika thrashiä ja me pidimme siitä – pidämme aika thrashistä kamasta, mutta yritämme sisällyttää melodisuuden.

No, en tiedä. Voimme vain toivoa näin, mutta emme tiedä todellakaan lopputulemasta ennen kuin minä ja Eric alamme kirjoittaa kappaleita toden teolla.”

Lisää luettavaa