The 69 Eyes -laulaja lähtee Satulinnaan – Jyrki 69 mukana uudella Vain elämää -kaudella

Mukana myös muun muassa Mikko Alatalo, Tommi Läntinen ja Erika Vikman.

24.05.2022

The 69 Eyes -nokkamies Jyrki 69 on mukana Vain elämää -sarjan seuraavalla tuotantokaudella, jonka kuvaukset alkavat tänään (24.5.) Hirvensalmen Satulinnassa.

”The 69 Eyes on bändinä saavuttanut jo kaiken: olemme kiertäneet ympäri maailmaa yli 30 vuotta ja soittaneet unelmoimissamme paikoissa. Yksi asia, jota emme ole tehneet: ottaneet Suomea täysin haltuumme. Mitenköhän se onnistuu? Mitä jos osallistuisi Vain elämää -ohjelmaan, mitä tapahtuisi? On mielenkiintoista nähdä”, Jyrki 69 kommentoi.

The 69 Eyes -keulahahmon lisäksi sarjan 13. tuotantokaudella toistensa lauluja laulamassa ovat Erika Vikman, Mikko Alatalo, Yona, Redrama, Pete Parkkonen, Meiju Suvas ja Tommi Läntinen.

”Jännitän varmaan eniten Jyrki 69:n tapaamista, koska hän on itselleni joukon mystisin hahmo. Muita artisteja olen tavannut tien päällä tai eri kuvauksissa. Jyrkiä en ole tavannut koskaan”, kommentoi Vikman.

Vain elämää- sarjan 13. tuotantokauden artistit: Redrama, Pete Parkkonen, Yona, Tommi Läntinen, Erika Vikman, Jyrki 69, Meiju Suvas ja Mikko Alatalo. Kuva: Petri Aho

Lisää luettavaa