The Agonist ei saavukaan Suomeen, perui koko Euroopan-kiertueen – myös Anthrax perui kesän festarikeikkansa

Rankasti nousseet kustannukset tekevät kiertämisestä tällä hetkellä liian ison taloudellisen riskin.

24.04.2023

Kanadalainen metalliyhtye The Agonist on perunut koko tulevan kesän Euroopan-kiertueensa, johon kuului myös kaksi keikkaa Tampereella ja Helsingissä heinäkuun puolivälissä. Yhtye tiedottaa asiasta some-kanavissaan ja Suomen-keikkojen tapahtumajärjestäjä Nem Agency on vahvistanut tiedon peruuntumisesta Infernolle.

”Peruutus on monien asioiden summa. Tiedätte varmaan, miten kallista kiertäminen tällä hetkellä on – se on nyt kuuma puheenaihe. Nousseet kustannukset koskevat kaikkia isoista veteraanibändeistä paikallisiin bändeihin, emmekä me ole poikkeus”, yhtye kirjoittaa tiedotteessaan.

”Valitettavasti jos lähtisimme nyt Euroopan-kiertueelle tällä sopimuksella, menetämme mahdollisesti vaarallisen määrän rahaa ja asettaisimme itsemme taloudelliseen vaaravyöhykkeeseen. Toivottavasti ymmärrätte tätä vaikeaa päätöstä.”

Aiemmin viime viikolla thrash metal -veteraani Anthrax tiedotti myös peruvansa kaikki kesän festariesiintymisensä Euroopassa talous- ja logistiikkaongelmien vuoksi. Yhtye perui samasta syystä myös viime syksylle kaavaillun kiertueensa.

Lisää luettavaa