”The Book of Souls on paras levymme”, väittää Iron Maiden -rumpali Nicko McBrain

Iron Maiden -rumpalin mielestä The Book of Souls on bändin paras levy. Oletko samaa mieltä?

12.09.2015

Uutta The Book of Souls -levyjärkälettään promoavan Iron Maidenin rumpali Nicko McBrain antoi The Irish Timesille haastattelun, jossa hän kertoi mietteitään The Book of Soulsista:

”Tiesimme koko ajan, että tulemme vielä tekemään uuden albumin. Fanimme arvostavat meitä paljon, ja vaikka piereskelisimme paperipussiin, moni tulisi kehumaan tyyliin ”ei muuten lainkaan hassumpaa!”, hahaha. Mutta emmehän me niin tee, sillä annamme joka levyllä kaikkemme, ja uusi levy on tähän mennessä paras albumimme.

Tämä on 16. studiolevymme ja mielestäni tämä julkaisu on kaiken kulminaatiopiste. Mukana on ripaus vanhaa Maidenia ja myös progressiivista Maidenia. Eternity Should Failin lopussa tapahtuu kaikkea outoa ja se vie minut muistoissani 1970-luvun psykedeelisen musiikin aikoihin.

Mielestäni levy on uuden vuosituhannen Number of the Beast (1982). Number on yksi parhaista levyistämme, ja sitä seuraava Piece of Mind (1983) on ehkä vielä parempi. Brave New World (2000) oli uskomaton ja rakastin myös A Matter of Life and Deathia (2006), mutta olen kuitenkin sitä mieltä, että uudella levyllä tiivistyy kaikki olennainen. Se tarjoaa jokaiselle jotain”.

Lisää luettavaa