Thrashin legendoihin kuuluva Death Angel esittelee uuden albumin: ”Synkkä ja äärimmäinen levy, jossa on kuitenkin järkeä”

Death Angelin yhdeksäs studioalbumi on valmis-

Maineikkaalla Kalifornian Bay Arealla uransa vuonna 1982 startannut Death Angel julkaisee Humanicide-nimisen uutuusalbumin 31. toukokuuta.

Laulaja Mark Oseguedan mukaan levy kuvastaa hyvin juuri tätä päivää:

”Halusin kirjoittaa jotain, josta metallifanit saavat todella otteen. Jotain synkkää ja äärimmäistä, jossa on kuitenkin järkeä. Minusta on aivan selvää, että maailma on juuri nyt heikossa hapessa”, Osegueda kertoo.

Ensimmäisenä näytteenä albumilta annetaan sen nimikkobiisi Humanicide, joka on kitaristi Rob Cavestanyn mukaan todellinen thrash metal -monumentti:

”Kun kirjoitin tämän biisin, tähtäsin albumin avaukseen, jossa olisi kaikki eeppisen thrash metal -opuksen elementit. Tämä tarkoitti klassista metalli-introa, joka johtaa raivokkaan ’Bay Area Thrash Riff-o-Raman’ kautta keskiosan kasvatteluun, minkä jälkeen iskee raivokas kitarasoolo. Tästä kuljetaan kohti outroa”, Cavestany selvittää.

”Tarvitsimme vain sanat ja laulun, joka vastaa kappaleen intensiteettiä, ja Mark veti kaiken loistavasti! Tämä on mielestäni yksi hänen parhaista suorituksistaan ja biisi on yksi ehdottomia Death Angel -suosikkejani. Se tuntuu jatkolta Thrown to the Wolvesille, enkä malta odottaa, että pääsemme vetämään sitä livenä!”