Tim ”Ripper” Owens: Olisi ”fantastista”, jos K.K. Downing palaisi Judas Priestiin Hall of Fame -nimityksen myötä

"Kuka tietää, mitä tulee tapahtumaan?" laulaja totesi fanille tehdyllä Cameo-videotervehdyksellä.

09.05.2022

Viime viikolla julkistettiin uudet Rock ’n’ Roll Hall of Fame -nimitykset ja Judas Priest kelpuutettiin vihdoin ja viimein mukaan. Tämä on saanut fanit spekuloimaan, mitä syksyllä järjestettävässä Hall of Fame -gaalassa tulee tapahtumaan, kun viime aikoina julkisuudessa lähinnä kitkeriä kommentteja laukonut ex-kitaristi K.K. Downing ja muu yhtye nousevat yhdessä lavalle – jos ylipäänsä nousevat.

Downingin uudessa KK’s Priest -yhtyeessä nykyään laulava entinen Judas Priest -solisti Tim ”Ripper” Owens kommentoi myös aihetta eräälle fanilleen tekemässään Cameo-videotervehdyksessä. Owensin mukaan olisi erittäin hienoa, mikäli Hall of Fame -nimitys saisi osapuolet hautaamaan sotakirveet ja tekemään sovinnon, vaikka se voisikin kenties tarkoittaa KK’s Priest -bändin loppua.

”Tiedän, että olet Priest-fani. Toivottavasti pääset näkemään K.K.:n ja minut tien päällä. Mutta kuka tietää? Ehkä tämän Rock ’n’ Roll Hall of Fame -jutun myötä K.K. palaa Judas Priestiin. Se olisi fantastista, vai mitä? Mutta kuka tietää, mitä tulee tapahtumaan? Haluaisin kuitenkin nähdä KK’s Priestin lähtevän kiertueelle”, Owens toteaa Tim-nimiselle fanilleen tehdyllä videolla.

Downing on itse kommentoinut aiheesta sen verran, ettei osaa vielä tässä vaiheessa itsekään sanoa, mitä loppuvuodesta tulee tapahtumaan. Judas Priest -keulahahmo Rob Halford on puolestaan todennut, ettei hän ainakaan näe syytä, miksi entiset jäsenet eivät saisi nousta bändin kanssa lavalle tunnustusta vastaanottamaan ja soittamaan yhdessä.

”Sellaiset asiat, jotka ovat sen tiellä, täytyy vain työntää sivuun. Sinun täytyy erottaa kaikki tunneasiat siitä ja vain juhlistaa tätä tilaisuutta. Jos et tee niin ja kävelet pois, muutaman vuoden kuluttua mietit: ’Mitä helvettiä, miksemme tehneet niin?’ Se kestää vain muutaman tunnin, mutta ne tunnit jäävät elämään ikuisesti”, Halford tuumaa tuoreessa Rolling Stone -lehden haastattelussa.

Lisää luettavaa