”Toivottavasti ette koskaan joudu tähän samaan tilanteeseen” – Vektor-nokkamiehen väkivaltaisuudesta avautunut vaimo kommentoi saamaansa vihapostia

Katy DiSanto kiittää myös tuesta, jota hän on myös saanut runsaasti osakseen.

21.06.2019

Katy DiSanto avautui hiljattain sosiaalisessa mediassa miehensä, thrash metal -yhtye Vektoria kipparoivan David DiSanton päihdeongelmista sekä pariskunnan suhteesta. Katy paljasti joutuneensa usein miehensä pahoinpitelemäksi niin henkisesti kuin fyysisesti ja että kahdeksan vuoden yhteinen aviotaival on ollut Davidin alkoholin käytön vuoksi yhtä helvettiä.

Nyt Katy DiSanto on antanut tilannepäivityksen tapahtumien etenemisestä ja kiittää kaikkia, jotka ovat osoittaneet hänelle tukea vaikeina aikoina.

”Kiitos kaikille, jotka ovat antaneet voimaa käydä tämä läpi. Olen niin iloinen, että metalliyhteisö on osoittanut minulle samaa rakkautta, jota tunnen vastavuoroisesti sitä kohtaan”, DiSanto kiittelee.

”Pelkästään viimeisen viikon aikana olen viettänyt 12 tuntia oikeussalissa – ja lisää on tiedossa. Olen nukkunut poliisiaseman muovipenkillä auringon noustessa. Olen nähnyt tuomareita ja käynyt erinäisissä kunnallistaloissa ympäri kaupunkia. Olen katsellut, miten kaksi viranomaista häätää kodistamme sen henkilön, jonka kanssa yritin rakentaa yhteisen elämän. Nämä eivät ole pelkkiä somejulkaisuja vaan todellinen tapaus, jota selvitetään oikeudessa. Toivon mukaan David saa tämän myötä viimein sitä ammattiapua, jota olen vuosia yrittänyt hänelle saada.”

Katy DiSanto on saanut asian julki tuotuaan myös runsaasti negatiivista palautetta ja suoranaista vihapostia. Näille ”vihaajille” Katy lähettää myös lyhyet ja ytimekkäät terveisensä,

”Kaikille niille, jotka ovat olleet kriittisiä, negatiivisiä, uhkailevia tai muuten vihamielisiä minua kohtaan – nämä kaksi lausetta ovat ainoa huomio, jonka minulta saatte: Olen iloinen, että te tai kukaan tuntemanne ei ole kokenut mitään tällaista ja toivottavasti ette koskaan joudu tähän samaan tilanteeseen.”

Alla Katy DiSanton Facebookissa julkaisema viesti kokonaisuudessaan.

Lisää luettavaa