Vektor-laulajan vaimo avautuu miehensä pimeästä puolesta – kertoo avoimesti väkivaltaisuudesta ja alkoholiongelmista

Katy DiSanto julkaisi myös videon, jolla David DiSanto käy vaimoonsa käsiksi.

18.06.2019

Amerikkalaisen teknisen thras metal -yhtye Vektorin nokkamiehen David DiSanton vaimo paljastaa sosiaalisen median välityksellä karmeita ja vakavia asioita miehensä väkivaltaisuudesta sekä alkoholiongelmasta ja kertoo hankkineensa Davidille lähestymiskiellon. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Metal Sucks.

Katy DiSanto julkaisi Instagramissa ja Facebookissa videon, jolla pariskunta riitelee Davidin annettua koiransa käydä tarpeillaan sisällä talossa. Videolla David heittelee vaimoaan ja viskaa tätä tyynyllä naamaan raivopäissään. Lisäksi videolla kuuluu ääniä, kun David ilmeisesti hakkaa nyrkillään reikiä oveen – Katy julkaisi myöhemmin kuvan tuhoista ja kertoi Davidin muistuttaneen, että ”se olisi voinut olla naamasi”.

Katy myös kuvailee vuosien varrella tapahtuneita henkisiä ja fyysisiä pahoinpitelyjä, jotka ovat hänen mukaansa eskaloituneet pariskunnan kahden viimeisen aviovuoden aikana. Katyn mukaan David oli esimerkiksi varastanut parin hääkassan, koska oli saanut potkut tultuaan töihin krapulassa liian monta kertaa. Lisäksi David olisi muun muassa kuristanut Katya, lukinnut hänet kellariin ja vandalisoinut parin kotia spraymaalein. Katyn mukaan David olisi myös käyttänyt seksuaalista väkivaltaa häntä kohtaan.

”Olen pahoillani, että olen piilotellut asiaa – luulin todella, että kaikki kääntyisi vielä parempaan päin. Kuvittelin olevani taakka, jos hakisin apua – ja pelkään myös sitä, että ihmiset suuttuvat, koska en kertonut asiasta aiemmin. Olin niin syvällä minun/meidän julkisen elämän ihailussa, etten halunnut tuottaa pettymystä kertomalla totuuden”, Katy DiSanto kirjoittaa ja kertoo Davidin ongelmien johtuvan alkoholista sekä mielenterveysongelmista.

”Ei ole olemassa täydellistä tapaa hoitaa tätä. Mielestäni on parasta kertoa avoimesti kaikista asioista kerralla sen sijaan, että annan huhumyllyn jauhaa ja vääristellä totuutta. Odotan kokevani vastarintaa ja saavani vihapostia sekä tungettelevia kysymyksiä kaikesta huolimatta (kuten käy lähes aina, kun nainen on tuonut hyväksikäyttönsä julki 2000-luvulla), mutta juuri nyt tämä tuntuu minusta kaikkein järkevimmältä.”

”Tulen aina rakastamaan sitä hyvää puolta, joka hänessä oli. Mutta muistot suojaavat tuskalta vain tietyn ajan. En ole varma, mikä oli se hetki, jolloin tajusin, että olin enää varjo entisestä ja oman vankilani vartija. Mutta lopulta jokin napsahti ja vähintään viimeiset puolitoista vuotta olen ajelehtinut leskenä. Tajusin, että mies, jonka kanssa menin naimisiin, oli poissa.”

Vuodesta 2004 asti Vektor-nimen alla operoinut thrash metal -yhtye on julkaissut urallaan kolme pitkäsoittoa, joista viimeisin Terminal Redux (2016) sai muun muassa Infernon arviossa lähes täydet pisteet. Terminal Reduxin julkaisun jälkeen muut bändin jäsenet erosivat jättäen DiSanton pyörittämään bändiä yksinään. Tuolloin kolmikon eroa perusteltiin sillä, että muut olivat ”kasvaneet erilleen”.

https://www.instagram.com/p/Byu7LWqD2YJ

Lisää luettavaa