Scifithrash-yhtyeen rivit rakoilevat pahasti – kolme neljästä Vektor-muusikosta eronnut

29.12.2016

Viiden vuoden levytystauon jälkeen yhden vuoden kovimmista thrash-levyistä pöytään lyöneen Vektorin sisällä myllertää. Tätä kirjoittaessa bändissä on nimittäin jäljellä enää yksi jäsen.

Metal Injectionin mukaan arizonalaisyhtye julkaisi Facebook-sivuillaan tiedotteen, jonka olivat allekirjoittaneet kitaristi Erik Nelson, basisti Frank Chin ja rumpali Blake Anderson. Tiedotteen mukaan kolmikko ei jatka yhtyeessä nokkamies David DiSanton kanssa, koska ovat ”kasvaneet erilleen ihmisinä”. Eroon ei kuitenkaan kolmikon mukaan liity sen kummempaa draamaa.

”Emme tiedä, etsiikö Dave uudet muusikot ja jatkaa Vektorin kanssa. Sen hän päättää itse ja ilmoittaa päätöksestään kun sen aika on”, toteavat Erik, Frank ja Blake.

Kolmikon julkaisu on sittemmin poistettu yhtyeen Facebook-sivuilta (voit lukea sen kuitenkin esimerkiksi Metal Injectionin alkuperäisestä uutisesta) ja se on korvattu David DiSanton omalla viestillä, jossa tämä lupaa, ettei Vektorin taru pääty tähän.

”Pyydän anteeksi kaikilta, jotka huolestuivat aiemmin päivällä tehdystä postauksesta. Vektor ei pysähdy. Olen kirjoittanut yhtyeen kappaleita vuodesta 1999 saakka ja aion tehdä niin jatkossakin. Vektor elää niin kauan kuin minäkin olen elossa”, David kirjoittaa.

Lisää luettavaa