Tommy Karevik lopettaa Seventh Wonderissa – laulaja ja yhtye kommentoivat asiaa tahoillaan

Laulaja ei koe pystyvänsä panostamaan Seventh Wonderiin niin paljon kuin haluaisi.

12.06.2023

Vuonna 2005 ruotsalaiseen progemetalliyhtye Seventh Wonderiin liittynyt, debyyttiä lukuun ottamatta kaikilla bändin levyillä laulanut Tommy Karevik (kuvassa vasemmassa laidassa) tiedottaa sosiaalisessa mediassa astuvansa syrjään yhtyeen vahvuudesta. Bändi on julkaissut aiheesta myös oman tiedotteensa. Molemmat osapuolet painottavat, ettei asiaan liity mitään draamaa vaan välit ovat kunnossa.

”Olen todella itsepäinen kaveri enkä pidä itseäni luovuttajana. Mielestäni on kuitenkin paras tiedostaa, milloin on hyvä jatkaa eteenpäin niin oman kuin myös ympärillä olevien ihmisten kehittymisen ja hyvinvoinnin kannalta”, Karevik toteaa pitkässä kirjoituksessaan.

”Minusta tuntuu kuin olisin antanut kaikkeni Seventh Wonderin laulajana, biisintekijänä ja tuottajana. Olen sanonut sanottavani. Olen käyttänyt kaiken energiani, vuodattanut lukemattomia tunteja verta, hikeä ja kyyneleitä sekä avannut sydämeni ja sieluni bändille ensimmäisestä päivästä lähtien. Mitään ei olisi voinut tehdä toisin. Mutta kaikelle on aikansa ja paikkansa ja nyt on tullut aika keskittää luovuuteni ja energiani toiseen suuntaan.”

Yhtye tiedottaa jatkavansa eteenpäin ja rohkaisee kaikkia laulajia, jotka haluavat päästä osaksi bändin matkaa, ottamaan yhteyttä.

”[Karevikin] luonteen tuntien tiedämme, ettei hän tee mitään puolivillaisesti. Jos hänestä tuntuu, että hänen täytyy tehdä tilaa muille aktiviteeteille, kunnioitamme sitä, koska aiheuttaisi liian paljon turhautumista vain jäädä. Eikä asiaa helpota, jos oven takana on hakkaamassa neljä malttamatonta kaveria, jotka vaativat ripeämpiä liikkeitä”, yhtye kirjoittaa.

”Tommy on tehnyt meihin suuren vaikutuksen, rakastamme häntä syvästi ja koko bändi tukee hänen päätöstään. Tietysti haluaisimme, että Tommy jäisi ja antaisi tälle bändille kaikkensa. Olemme veljiä, jotka rakastavat toisiaan syvästi ja tuntevat suurta ylpeyttä kaikesta, mitä olemme yhdessä luoneet, saavuttaneet ja kokeneet. Hänen lähtönsä ei yllätä, mutta on silti erittäin surullista nähdä tämän aikakauden päätyvän.”

”Me muut kirjoitamme seuraavan albumimme kappaleita ja tunnemme suurta intohimoa tekemisiämme kohtaan. Katsomme tulevaan innolla ja toiveikkaina.”

Lisää luettavaa