Tony Iommi sävelsi kappaleen Ozzy Osbournen tulevalle soololevylle, vahvistaa kitaristi – ”Hän laulaa todella hyvin”

Riffimestari kertoi asiasta perinteisessä vuodenvaihteen videotervehdyksessään.

03.01.2022

Black Sabbath -legenda Tony Iommi julkaisi kanavissaan perinteeksi muodostuneen uuden vuoden videotervehdyksen, jossa tämä kertoo vuoden 2021 kohokohdistaan ja kiittää kaikkia seuraajiaan ja fanejaan.

Iommi listaa omiksi huippuhetkikseen oman hajuveden lanseeraamisen ja sen kylkiäisiksi tehdyn uuden biisin julkaisemisen sekä sen, että tutkijat nimesivät erään konodonttifossiilin hänen mukaansa. Lisäksi Iommi sanoo tehneensä Ozzy Osbournen kanssa uutta musiikkia.

”Tein Ozzyn kanssa yhteistyötä biisillä, joka on hänen [tulevalla] albumillaan. Sävelsin biisin ja hän teki siihen mahtavat lauluosuudet. Olin todella tyytyväinen siihen, mitä hän teki – hän laulaa todella hyvin”, Iommi paljastaa.

Iommi ei ole ainoa vierailija Ozzyn parhaillaan työn alla olevalla uudella soololevyllä. Mukana ovat raportoidusti myös muun muassa Eric Clapton, Jeff Beck sekä pitkästä aikaa myös Osbournen luottomies Zakk Wylde. Nykyään lähinnä Ozzyn keikkakokoonpanossa vaikuttava Black Label Society -nokkamies on soittanut Osbournen levyllä viimeksi vuonna 2007 ilmestyneellä Black Rainilla.

YouTube video

Lisää luettavaa