Triptykon osoittaa taas elonmerkkejä – ”Työstämme jo seuraavaa levyä”, sanoo Tom G. Warrior

Ennen uutta studioalbumia saadaan myös livelevy.

02.09.2019

Tom G. Warrior eli Thomas Gabriel Fischer on pitänyt itsensä viime aikoina kiireisenä keikkailemalla Hellhammerin tuotantoa esittävän Triumph of Death -kokoonpanon kanssa. Mutta laulaja-kitaristi ei ole suinkaan unohtanut Triptykon-yhtyettään vaan aktivoituu myös sillä saralla.

”Myönnän, että [bändin hiljaiselo] on täysin minun syytäni. Minulla on ollut niin monia muita projekteja ja olen myös hoitanut viime vuosina muutamia asioita yksityiselämässäni. Olen miksannut Requiemia, siis livetaltiointia Celtic Frostin/Triptykonin Requiem-keikasta. Sen miksaus on nyt valmis ja olen luovuttanut myös kansitaiteen eteenpäin. Se tullaan julkaisemaan alkuvuodesta lukuisten bonusmateriaalien kera. Se on hyvin kaunis julkaisu”, Fischer kertoo Metalshop TV:n haastattelussa.

”Työstämme jo seuraavaa levyä, siis studioalbumia. Minulla on työn alla muutamia kappaleita, jotka treenaamme myöhemmin tänä vuonna Sveitsissä kuntoon. Suunnitelmissa on äänittää levy ensi vuoden ensimmäisinä kuukausina ja toivon mukaan saamme levyn ulos myöhemmin samana vuonna, jos kaikki vain menee hyvin. Ensi vuonna saamme siis kenties peräti kaksi Triptykon-levyä.”

Triumph of Death -kokoonpanon jatko on myös auki. Sekä Fischer että basisti Mia Wallace toteavat olevansa avoimia asialle ja kaikki on mahdollista.

”Emme ole ajatelleet loppua. Lähdimme sillä periaatteella liikkeelle, että soitamme niin kauan, kunhan ihmiset haluavat kuulla meitä. Me neljä olemme luoneet vahvan siteen ja nautimme siitä. Bändissä on hyvä henki ja jatkamme tätä mielellämme. Emme toki halua lypsää juttua kuoliaaksi asti, mutta niin kauan kuin ihmiset ovat kiinnostuneita, soitamme ilomielin. Kenties teemme tulevaisuudessa jotain muuta yhdessä bändinä ja olemme miettineet jo erinäisiä vaihtoehtoja jatkolle”, Fischer toteaa.

”Olen oppinut, että kaikkein tärkeintä on soittaa musiikkia, josta voi nauttia bändikavereiden kanssa. Se on kauneinta, mitä elämässään voi tehdä. Kun olemme lavalla, sen näkee heti, että olemme vanhoja ystäviä – heitämme läppää, katsomme toisiamme, pidämme oikeasti hauskaa. On eri asia, jos pitää sietää vaikeita persoonallisuuksia ja bändin sisällä on jännitteitä, mutta meidän tapauksessamme kaikki on hyvin harmoniassa”, Wallace komppaa.

Lisää luettavaa