Tuomiokomppania Hooded Menace jatkaa jykevää taivallustaan – esittelee uusia mausteita ja vivahteita eeppisellä singlellä

Kappale löytyy loppukesästä julkaistavalta uudelta pitkäsoitolta.

21.05.2021

Kotimainen death doom -yhtye Hooded Menace julkaisee loppukesästä odotettua jatkoa vuoden 2018 Ossuarium Silhouettes Unhallowed -albumilleen. Uusi, King Diamond -kitaristi Andy LaRocquen miksaama ja masteroima The Tritonus Bell näkee päivänvalon 27. elokuuta ja sen ensimmäisenä maistiaisena tarjoillaan yhdeksänminuuttinen kappale Blood Ornaments.

”Mukana on paljon uusia mausteita ja Blood Ornaments onkin koostettu mielenkiintoisimmista ainesosista, joita olemme tähän mennessä käyttäneet. Kappale tasapainoilee death doom-tuskan ja mukana moshaamaan saavien heavy metal -riffien välillä tavalla jota ei Hooded Menacen musiikissa ole aiemmin kuultu”, kommentoi kitaristi Lasse Pyykkö.

”Luonnollisesti suurin osa Tritonus Bellin inspiraatiosta kumpuaa Candlemassista, Paradise Lostista, Troublesta ja muista tutuista nimistä, mutta myös klassisesta 80-luvun hevimetallista kuten Mercyful Fatesta, King Diamondista, Diosta ja Ozzy Osbournesta. Sitä ei välttämättä kuule heti selvästi, mutta niillä on ollut iso vaikutus siihen, millainen levystä lopulta tuli.”

Kuuntele tuore single tuosta yltä. Alapuolelta voit tsekata tulevan levyn kansitaiteen sekä kappalelistan.

The Tritonus Bell -kappalelista:

1. Chthonic Exordium
2. Chime Diabolicus
3. Blood Ornaments
4. Those Who Absorb the Night
5. Corpus Asunder
6. Scattered into Dark
7. Instruments of Somber Finality
8. The Torture Never Stops (W.A.S.P.-cover, bonus)

Lisää luettavaa