Twisted Sister jäähyväiskiertueelle – Dee Snider on vihainen kuolleelle rumpalilleen

09.04.2015

Twisted Sisterin rumpali A. J. Pero kuoli maaliskuun lopussa sydänkohtauksen seurauksena. Sovittujen festivaalikeikkojen lisäksi Twisted Sister järjestää kaksi muistokonserttia Perolle ja ilmoittaa kiertävänsä jäähyväiskiertueen merkeissä vuonna 2016.

Tämän vuoden keikoilla Mike Portnoy on Peron saappaissa. Ensi vuonna järjestettävästä jäähyväis- ja 40-vuotisjuhlakiertueesta, joka kulkee nimellä The Forty and F*ck It, tiedotetaan tulevaisuudessa tarkemmin.

Twisted Sisterin nokkamies Dee Snider on surutyössään siinä vaiheessa, että hän on vihainen Perolle.

”Ihmiset kyselevät, miltä minusta tuntuu. A. J. oli hieno mies ja rakastin häntä syvästi, mutta olen tällä hetkellä hyvin vihainen”, Snider kertoo Tmz:lle.

”Hänen suvussaan on ollut sydänongelmia – hänen isänsä kuoli samasta syystä. A. J. ei käynyt koskaan tutkimuksissa ja ruumiinavauksessa havaittiin pitkälle edenneitä tukkeumia. Hänen ei olisi tarvinnut kuolla. Lisäksi hän jätti jälkeensä neljä lasta kolmen naisen kanssa, mutta ei testamenttia. Ei tämä ole vastuullisen aikuisen käytöstä!”

Snider kertoo lisäksi, että muistokonsertit järjestetään, jotta Peron jälkikasvu saa akuuttia rahallista tukea sillä välin kun hänen perintöään selvitellään. Muistokonsertit ovat 30. toukokuuta Las Vegasissa ja 13. kesäkuuta New Jerseyssä.

Lisää luettavaa