Twisted Sisterin Dee Snider: Emme tue toisiamme tarpeeksi metalliyhteisön sisällä

Snider käyttää Corpsegrinderin vierailua soololevyllään hyvänä esimerkkinä siitä tuesta, joka laulajan mukaan eri tyylilajien väliltä puuttuu.

26.07.2021

Twisted Sister -yhtyeen nokkamiehenä tunnetuksi tullut Dee Snider sanoo olevansa kaikkien eri metallimusiikin alalajien ystävä ja harmittelee, miten kapeakatseisia ja yhteen lokeroon keskittyneitä monet metallimusiikin kuuntelijat ja myös muusikot ovat.

”Mielestäni metalliyhteisön ongelma on, että emme tue toisiamme tarpeeksi. Ei kaikesta tarvitse pitää, mutta… No, ajattele sitä kuin perhettä. Et ehkä pidä jostain veljestäsi tai siskostasi, eivätkä he välttämättä pidä sinusta, mutta olette silti samaa perhettä. Ymmärrätkö mitä tarkoitan? Olemme vahvempia perheenä”, Snider tuumaa tuoreessa Metal Injectionin haastattelussa.

Snider käyttää esimerkkinä kaipaamastaan tuesta omaa Leave a Scar -sooloalbumiaan, jolla vierailee Cannibal Corpsen George ”Corpsegrinder” Fisher. Snider sanoo sekä levyn tuottaneen Jamey Jastan (Hatebreed) ja itse Corpsegrinderinkin hämmentyneen, kun Snider sanoi haluavansa örisijän mukaan Time to Choose -kappaleelleen.

”En tajunnut, että se ei ole tavanomaista. Minun maailmastani tulevat ihmiset eli perinteisen klassisen heavy metalin kuuntelijat, he eivät tunnusta äärimetallia – paitsi silloin, kun sitä katsotaan alaspäin ja sille naureskellaan. ’Eihän tuossa ole melodiaa, eihän tuo ole laulamista’. Mutta minä ymmärrän sen arvon ja tiedostan, että sillä on paikkansa ja että se on voima, joka täytyy tunnustaa. Minä siis vain ajattelin, että biisi tulee paremmaksi [kun Corpsegrinder on mukana].”

Leave a Scar ilmestyy perjantaina 30. heinäkuuta.

Lisää luettavaa