Udo kiertää ensi vuonna ”Accept-jäähyväiskiertueen” merkeissä

03.08.2015

Udo Dirkschneider lähtee ensi vuonna kiertueelle, jonka tarkoituksena on sinetöidä hänen Accept-aikakautensa. Dirkschneider kiertää kyseiset konsertit sukunimellään, eikä U.D.O:na. Näillä keikoilla tullaan siis kuulemaan ainoastaan Accept-materiaalia, jota Dirkschneider ei aio laulaa enää kiertueen jälkeen.

”Rakastan niiden biisien laulamista livenä. Ne ovat tärkeä osa katalogiani ja sopivat äänelleni edelleen erinomaisesti. Nyt on kuitenkin tullut aika saattaa tämä vaihe päätökseen”, saksalaissolisti totesi Wackenissa pitämässään tiedotustilaisuudessa.

”Acceptin suhteen on ollut niin paljon puhetta ja spekulaatiota, joten tahdon antaa viimeisen musiikillisen lausuntoni aiheesta ja samalla tarjota faneille mahdollisuuden todistaa kokonaisen konsertillisen näitä kappaleita viimeistä kertaa.”

Dirkschneider levytti Acceptin riveissä 1976–87 ja 1992–97. Kiertueen jälkeen saksalaissolisti aikoo keskittyä U.D.O.-kokoonpanonsa materiaaliin. Kiertuepäiviä ei ole vielä julkaistu, joten jäämme odottelemaan jännityksellä saapuuko Dirkschneider-kiertue myös Suomeen.

Lisää luettavaa