Useiden vuosien ajan haudassa maannut Agathodaimon on palannut – tekeillä uusi albumi

Erityisesti kotimassaan Saksassa jalansijaa saanut Agathodaimon on jälleen kehissä.

Sinfonisella black metalillaan 2000-luvun taitteessa hieman nimeä saanut Agathodaimon laittoi pillit pussiin vuonna 2014.

Bändi on tehnyt kaikessa hiljaisuudessa paluuta, joka on saamassa toden teolla tuulta alleen levydiilistä Napalm Recordsin kanssa:

”Kuten jotkut teistä tietävät, Agathodaimon oli jäissä vuosien ajan. Olemme kuitenkin tehneet töitä paluun suhteen jo kuukausia – ihan vain päästäksemme hyvään iskuun, joten meistä tuntui hyvältä ilmottaa paluustamme helmikuussa, ja toivoimme löytävämme sopivan lafkan seuraavan levymme julkaisuun”, kitaroista ja puhtaista lauluista vastaava Martin ”Sathonys” Wickler kirjoittaa.

”En kuitenkaan odottanut, että saisimme heti yhteydenoton Napalmilta, joka on kehittynyt huikeasti viimeisten vuosikymmenten aikana. Napalm ei ole ainoastaan kykenevä kiinnittämään hyviä bändejä, vaan he ovat keränneet myös vakuuttavan tiimin alan erikoisosaajia, jotka kaikki panostavat täysillä metalliin.”

Agathodaimon on parhaillaan kirjoittamassa uutta levyä, jonka ilmestymisestä tiedotettaneen pikapuoliin. Saksalaisten viimeisestä kiekosta In Darkness on aikaa jo seitsemän vuotta.

Kokoonpanoaan reippaasti päivittänyt yhtye esittelee nykykuntoaan alkujaan Blacken the Angel -debyytiltä (1998) löytyvän Tristetea Vehementa -biisin uudelleenvedoksella:

YouTube video

Lisää luettavaa