Uuden levyn julkaisuun valmistautuvan Pretty Maidsin laulajalla Ronnie Atkinsillä on todettu keuhkosyöpä

Pretty Maidsin loppuvuoden keikat on peruttu.

Muiden muassa Pretty Maidsissä ja Avantasian liveporukassa uraansa tehnyt tanskalaislaulaja Ronnie Atkins (alias Paul Christensen) ilmoitti faneilleen surullisia uutisia:

”On pelottavaa, kuinka maailma voi kääntyä ylösalaisin parissa viikossa. Kävin rutiinitarkastuksessa lääkärillä ja valitin selkäkipua. Sen jälkeen keuhkoni kuvattiin useaan otteeseen ja minusta otettiin koepaloja. Odotin kauan vastausta, ja kolme viikkoa sitten sain tietää, että minulla on keuhkosyöpä”, Atkins kertoo

”Tämä kaikki on ollut suuri shokki minulle ja läheisilleni, ja se tuli täysin yllättäen, ilman mitään oreita. Kaikki on edennyt viime aikoina todella nopeasti.”

”Olen parhaillani hoidossa ja minut leikattiin kaksi viikkoa sitten. Vietin sen jälkeen 10 päivää sairaalassa keuhkokuumeen kourissa, joka liittyi epäilemättä leikkaukseen.”

”Ammattilaiset kertovat, että odotukseni keuhkosyövän suhteen ovat hyvät. Edessä on vielä muutaman kuukauden tutkimukset, jotta tiedän olevani selvillä vesillä. Tämä tarkoittaa valitettavasti sitä, että minun täytyy vetäytyä hetkeksi musiikista.”

Pretty Maidsin uuden levyn Undress Your Madnessin on määrä ilmestyä 8. marraskuuta.