Uudet tuulet puhaltavat Fear of Dominationin riveissä – rumpali jättää yhtyeen 10 palvelusvuoden jälkeen

"Tiemme saattavat erota yhtyeen osalta, mutta yksi asia on, mikä ei eroa tai häviä, ja se on ystävyys", sanoo Vesa Ahlroth.

28.04.2020

Konemetalliyhtye Fear of Dominationin rumpali Vesa Ahlroth on lähtenyt bändistä. Asiasta tiedotettiin yhtyeen some-kanavissa. Samalla bändi julkaisi muistovideon Ahlrothille kiitokseksi kymmenen vuoden palveluksestaan. Voit katsoa videon tuosta yläpuolelta.

”Muistan edelleen sen puhelinsoiton tammikuussa 2010, jolloin hyvä ystäväni, Johannes Niemi soitti minulle ilmoittaakseen, että nyt on rumpalin pesti auki. En epäröinyt silloin hetkeäkään vastata myöntyvästi asiaan. Haluan kiittää teitä kaikkia tästä kuluneesta, reilusta kymmenestä vuodesta. Tämä kaikki on se henkinen pääoma, jota vaalin ja muistelen lämmöllä”, Ahlroth kirjoittaa.

”Nyt on kuitenkin tullut aika siirtyä määrittämättömäksi ajaksi sivuun FoD:n rumpalin tehtävistä. Tiemme saattavat erota yhtyeen osalta, mutta yksi asia on, mikä ei eroa tai häviä, ja se on ystävyys. Sen päälle kaikki on rakennettu ja se kantaa tästä eteenpäin!”

”Nämä eivät ole hyvästit. Vesa on uskomaton rumpali ja toveri. Oli ilo jakaa taivalta hänen kanssaan näin monta vuotta. Lukemattomia hyviä muistoja jäi ja nyt on aika suunnata katsetta eteenpäin sekä bändin, että Vesan. Tulen kaipaamaan Vesan aitoa ja pyyteetöntä hyväntuulisuutta keikkareissuilla”, kommentoi vuorostaan laulaja Saku Solin.

Lisää luettavaa