Uusi Dead Eyed Creek -bändi esittäytyy – mukana Satyriconista ja Triptykonista tuttuja hahmoja

Yhtye tarjoaa lyhyen maistiaisen musiikistaan trailerin muodossa.

30.05.2022

Satyriconin livekokoonpanossa vaikuttanut Job Bos ja entinen Triptykon-rumpali Norman Lonhard ovat yhdistäneet voimansa ja perustaneet uuden bändin Dead Eyed Creek. Kitaristi Bosin ja rumpali Lonhardin lisäksi yhtyeen kokoonpanoon kuuluvat basisti Max Blok sekä laulaja Einar Vilberg, ja yhtye sanoo kanavoivansa musiikkiinsa soittajiensa rakkauden 1990-luvun rockia ja metallia kohtaan.

”Olen tutkinut itseäni syvältä ja tarkastellut menneitä, virheitä, hyviä ja pahoja puoliani. Tarkoituksena on luoda jotain, joka on puhdasta ja perustuu todellisiin asioihin, joita monet kohtaavat elämässään. Toivottavasti ihmiset tunnistavat itsensä meidän musiikista ja tarttuvat siitä kiinni, aivan kuten monet bändit ovat tehneet meille. Ei vertauskuvia eikä piilottelua, tämä on todellista ja kaikki on esillä”, Bos kuvailee.

Yhtye on äänittänyt debyyttialbuminsa, jonka ensimmäinen single Set Me Free julkaistaan lähiaikoina. Sitä odotellessa yhtye tarjoaa pienen esinäytteen tulevasta lyhyen teaser trailer -videon muodossa. Katso video tuosta alta.

Lisää luettavaa