Uusi Killswitch Engage -levy on valmistumassa – laulut purkissa jo viiteen biisiin

10.07.2015

Metalcoren suurnimiin kuuluva Killswitch Engage valmistelee parhaillaan uransa seitsemättä kokopitkää levyä. Vuoden 2013 Disarm the Descentille jatkoa tuova, toistaiseksi nimetön albumi on edennyt vaiheeseen, jossa kasassa on viisi uutta kappaletta.

Laulaja Jesse Leach kertoo studiotunnelmiaan Instagramissa:

”Olen innoissani kappaleesta, jonka vedin juuri nauhalle. Siitä tuli aika erikoinen, sekä musiikillisesti että sanoituksellisesti. Se on oodi kiertämiselle, koettelemuksille ja voitoille, sekä ystävyydelle ja kaukorakkaudelle.

Levyltä löytyy vähän kaikkea mahdollista, enkä voisi olla siihen yhtään tyytyväisempi. Olen myös vienyt lauluani kireämpään ja soraisempaan suuntaan, mikä sopii ehdottomasti minun tyyliini.

Ensimmäisen neljän kappaleen aihepiirit olivat raskaita, vaikkakin ne eroavat melko paljon toisistaan. Tämä uusi kappale on sen sijaan hieman pirteämpi biisi, jonka mukana on mukava laulaa. Voisi jopa sanoa, että kappaleessa yhdistyvät punk, kasarihevi ja tuplabassarit, mikä kertoo biisistä aika paljon.”

Killswitch aikoo julkaista myös live-dvd:n vielä tämän vuoden puolella. Paketti on jatkoa kymmenen vuotta sitten ilmestyneelle mainiolle Set This World Ablaze -dvd:lle.

Lisää luettavaa