Vanha tuttu hahmo palaa Sabatonin riveihin – ”Sanat eivät riitä kertomaan, miten valmis ja innoissani olen”

Thobbe Englund on tullut takaisin.

09.02.2024

Sabatonissa vuodesta 2016 kitaraa soittanut Tommy Johansson ilmoitti alkuvuodesta eroavansa yhtyeestä. Nyt yhtye on julkistanut Johanssonin korvaajan: yhtyeessä vuosina 2012-2016 vaikuttaneen Thobbe Englundin, joka palaa nyt jäätyään aikoinaan orkesterista sivuun henkilökohtaisista syistä.

”Kunioitimme luonnollisesti hänen päätöstään ja tiemme erkanivat sovussa. Olemme kuitenkin pitäneet yhteyttä kaikki nämä vuodet, onhan hän hyvä ystävämme. Nyt kahdeksan vuotta myöhemmin hän on tullut takaisin ja olemme siitä todella iloisia”, parhaillaan studiossa uutta levyä työstävä yhtye kommentoi.

”Sanat eivät riitä kertomaan, miten valmis ja innoissani olen. Tuntuu kuin olisin ollut vain hetken lomalla. Aika on oikea, ilmassa on rakkautta ja parhaat hetket ovat vasta edessä”, Thobbe sanailee.

”Meidän tai Thobben ei tarvinnut hirveästi pohdiskella tätä ratkaisua. Hän tietää homman nimen ja istuu bändiin täydellisesti. Olemme varmoja, että kaikki tulevat ilahtumaan tästä uutisesta. Tervetuloa takaisin, veli!” intoilee puolestaan nokkamies Joakim Brodén.

Lisää luettavaa