”Vastaavaa ei ole sattunut 30-vuotisella urallamme” – Entombed A.D. passitettiin kotiin kesken Amerikan-kiertueen

08.06.2015

Kalenterin mukaan Entombed A.D:n pitäisi olla parhaillaan kiertämässä Yhdysvaltoja. Asian laita on kuitenkin niin, että L-G Petrov johdattaa joukkoaan parhaillaan takaisin Tukholmaan.

”Meidät poistettiin kiertueen ohjelmasta. Syitä tähän emme vielä tiedä. Vastaavaa ei ole sattunut 30-vuotisella urallamme”, Enska-jengistä kommentoidaan hämmentyneenä.

Entombed A.D. ehti soittaa kahdeksan keikkaa, joiden jälkeen lähtöpassit tulivat yllätyksenä. Soittamatta jäi 13. Fani tiedusteli ennen lauantaista keikkaa Entombed A.D:n Facebook-sivulla, että miksi bändin nimi on poistettu tapahtumajulisteesta. Entombed-edustaja vastasi selvittelevänsä asiaa ja palasi kommentoimaan, että ”näyttäisi siltä ettemme soita tänään.”

Myös ranskalainen Svart Crown on kokenut samankaltaisen kohtalon, sillä erotuksella, että bändi sai ilmoituksen jälkeen soittaa vielä kolme keikkaa.

Metal Allicance -nimellä kulkevalle kiertueelle oli buukattu edellä mainittujen lisäksi Deicide, Hate Eternal, Black Crown Initiate ja Lorna Shore. Deiciden logo seisoo kiertuejulisteessa suurimmalla, mutta emme lähde ilman lisätietoja osoittelemaan syyttävillä sormilla ketään, vaikka yhtye onkin tienannut mainetta hieman hankalana keikkakumppanina.

Lisää luettavaa