”Verikalpa tullee kyllään Viinapirun kansa!” – tarjolla musiikkivideon verran folk metalia Oulusta

Viinaa ja folk metalia!

Oulusta lähtöisin oleva Verikalpa julkaisi Taistelutahto-debyyttinsä 16. helmikuuta, ja tällä kertaa tarjoillaan Viinapiru-kappaleen musiikkivideo, jonka teosta vastaa Jani Kakko.

Festarikesään valmistautuvan yhtyeen mukaan levy on otettu vastaan varsin hyvin.

”KANSALAISET MEDBÖRGARE!
Nyt saa luvan kansa kaivaa kalijat kylymästä kellarista ja laittaa viinapullon pöyänjalan viereen, Verikalpa tullee kyllään Viinapirun kansa!

Otettiin asioiksemme ja kasseltiin äijien kansa miten se on meän debyyttilevy Taistelutahto ollu mavullaan ja luvuthan oli aivan jäätäviä! 179500 striimausta pelekästään Spotifyssä ja meän karvasia naamoja on kasseltu Youtubesta abauttiarallaa lyhyelä matikala 67000 kertaa, julukasuviikola oltiin myös koko Suomen seittemänneksi myydyin fyysinen julukasu.

Ei sanat riitä kuvvaileen kuinka täysiä arvostettaan ja kiitoshan tästä kuuluu teile fanneile ja kuuntelijoile, joten haluttiin antaa teile melekosen aikanen joululahaja uuvven videon muodosa!

Jaa että mitäs muuta kuuluu? No helevetti Nummirockisa louhitaan 20.6. ja heti perrään omila kylilä Qstockisa 27.7., eli isommillaki tanssilavvoila meät näkkee ja haistaa, suositellaan tulevan sankoin joukoin paikale!

Keikkojen välisenä luppoaikana ollaan louhittu ja hikkoiltu ku siat reenikselä ja uusi levy on ottanu muotosa ja se tullee varmuuela räjjäyttelleen tajuntoja sekä maksoja kuha syksylä käyään se lyömäsä lätyle. Pitteimmittä puhheitta täsä on Viinapiru, tarjoiluehotus on täysiä päissää.”

YouTube video

Lisää luettavaa