Vernissa Mosh Festin kattaus on valmis – tukanheilutustalkoisiin lisää vauhtia ja vaarallisia tilanteita sekä tunnelmointia

Yhden päivän liput ovat tulleet myös myyntiin.

04.07.2018

Elo-syyskuun taitteessa laitetaan niskalihakset koetukselle Vantaan Vernissassa järjestettävän Vernissa Mosh Festin merkeissä. Kahden päivän tukanheilutustalkoiden artistikattaus on nyt viimeisten kiinnitysten myötä valmis ja myyntiin on myös laskettu yhden päivän liput.

Tarjonnan täydentävät Darkfjeld, thrash metal -harvinaisuuksiin erikoistunut Demonztrator, grindcorea massoille tarjoileva Feastem, metallisesta ilmaisusta myös progressiivisuuteen ja tunnelmointiin venyvä Post Pulse, vauhdin ja vaarallisten tilanteiden läsnäolon takaava Ranger sekä suoraviivaista, periksiantamatonta death metalia soittava Sadistik Forest. Jo aiemmin ilmoitettuja esiintyjiä tapahtumassa ovat muun muassa Cause for Effect, Torture Killer, Architorture ja Rytmihäiriö.

Kahden päivän liput kustantavat 39,50€, yhden päivän 25€. Ennakkolippuja myy Liveto. Tapahtuman järjestää 40. toimintavuottaan juhlistava Vantaan elävän musiikin yhdistys.

Lisää luettavaa