Metallica jatkoi nelikymppisten juhlimista toisen juhlakonsertin merkeissä

Setissä oli jälleen mukana niin harvinaisuuksia kuin keikkojen vakionumeroita.

20.12.2021

Metallica juhlisti viime viikonlopun aikana 40-vuotista uraansa soittamalla peräti kaksi juhlakonserttia San Franciscossa. Ensimmäinen konsertti soitettiin perjantaina 17.12. ja toinen sunnuntaina 19.12. Molempia keikkoja pääsi myös seuraamaan livestriimin välityksellä netissä.

Toisessa juhlakonsertissa yhtye kahlasi studioalbuminsa läpi käänteisessä järjestyksessä soittaen aina 1-2 biisiä kultakin levyltä. Setissä oli niin keikkavakioita (kuten Master of Puppets, The Memory Remains, Fuel, Fade to Black, Seek & Destroy) kuin myös harvinaisuuksia (kuten Dirty Window ja Wasting My Hate).

Konserttia pääsee seuraamaan livestriimin välityksellä myös kotisohvalta käsin. Alta olevalta videolta (tai mikäli upotus ei toimi, livestriimin pariin pääsee myös Amazon Musicin tai Amazon Musicin Twitch-kanavan kautta) pääset seuraamaan, miten James, Lars, Kirk ja Rob käyvät Metallican levyjä läpi käänteisessä järjestyksessä soittaen aina 1-2 biisiä per levy.

Päivitys 20.12.2021 klo 9.27: Livestriimi on päättynyt, mutta molempien juhlakeikkojen tallenteet ovat tulossa vielä tällä viikolla katseltavaksi myöhemmin. Lisäinfoa aiheesta on tulossa myöhemmin, joten seuraamme tilannetta.

Lisää luettavaa