Ville Valo julkaisee sooloalbumin ja lähtee kiertueelle – ensimmäinen single julki perjantaina

Valo palaa HIMistä tuttuihin tunnelmiin Neon Noir -soolodebyytillään.

07.04.2022

HIM-yhtyeen lopetettua toimintansa vuonna 2017, on laulaja Ville Valo nähty Agents-yhtyeen keulilla niin levyllä kuin keikkalavoilla ja kokeilipa hän myös siipiään sooloartistina vuonna 2020 julkaistulla Gothica Fennica Vol. 1 -ep-levyllä.

Nyt toimituksen sähköpostiin tipahtanut tiedote tietää kertoa, että edellä mainittu ep saa alkuvuodesta 2023 jatkoa Neon Noir -kokopitkän merkeissä. VV-nimimerkillä julkaistavalta levyltä ilmestyy ensimmäinen single Loveletting huomenna perjantaina 8.4. musiikkivideon kera.

Loveletting yhdistelee musiikillisesti Agentsista oppimaani herkkyyttä HIMpuloiden meluvalliin, lisäten soppaan ripauksen 80-luvun estetiikkaa. Lyyrisesti kappaleessa tunnelmoidaan jälleen äärikysymysten äärellä, irti päästämisen ja kiinni pitämisen unenomaisella rajalla”, Valo toteaa.

Valo lähtee ensi vuonna soolodebyyttinsä tiimoilta myös Euroopan- ja Pohjois-Amerikan-kiertueelle. Euroopan-kiertue polkaistaan käyntiin Helsingin Tavastia-klubilla 13. tammikuuta 2023. Liput keikalle tulevat myyntiin maanantaina 11.4. kello 11 Tiketissä.

Lisää luettavaa