Villiä menoa Australiassa – keikoille haikaileva Cattle Decapitation julkaisi livepätkistä kootun musiikkivideon

Kappale löytyy yhtyeen viimeisimmältä pitkäsoitolta.

Äärimetalliyhtye Cattle Decapitation on julkaissut uuden musiikkivideon kappaleelleen Finish Them, joka löytyy yhtyeen parin vuoden takaiselta mainiolta Death Atlas -pitkäsoitolta. Video on koostettu keikoilta, jotka bändi soitti Australian Melbournessa alkuvuodesta 2020, kun keikkailu oli vielä mahdollista.

”Kun kiersimme Australiaa, Uutta-Seelantia ja Japania 2020, emme tienneet, mikä meitä odottaa – niihin aikoihin riehuivat valtavat maastopalot, jotka tuhosivat miljoonia villieläimiä ja vaikuttivat niin monen australialaisen elämään. Emme osanneet odottaa, että villit fanimme rynnivät keikoillemme rikkomaan yleisöennätyksiä. He varmasti kaipasivat jotain, jonka avulla saattoivat unohtaa hetkeksi kaiken paskan ja vain pitää hauskaa”, solisti Travis Ryan kommentoi.

”Päätimme viime hetkellä järjestää meet and greet -tilaisuuksia, joiden avulla onnistuimme keräämään yli 25 000 Australian dollaria Cobargo Wildlife Sanctuarylle, joka oli käytännössä menettänyt kaiken tulipaloissa. Uskomattomien faniemme tuen avulla he onnistuivat jälleenrakentamaan itsensä. Meistä todella tuntui, että saimme faneiltamme lahjan, joten halusimme antaa hieman takaisinkin julkaisemalla tämän videon, joka näyttää miten mahtavia faneja meillä onkaan.”