Vinnie Paulin Hellyeah-yhtyeen kitaristi julkaisi koskettavan muistokirjoituksen edesmenneelle ystävälleen

"Toivon yhä tämän olevan vain kamala painajainen, josta herään."

29.06.2018

Viikko sitten menehtyneen Vinnie Paulin bänditoveri, Hellyeah-yhtyeen kitaristi Christian Brady julkaisi Instagramissa koskettavan muistokirjoituksen edesmenneelle ystävälleen.

”Istun ja kirjoitan tätä kyynelten virratessa. En ole oikein tahtonut löytää sanoja tätä varten… Kenties olen vältellyt kirjoittamista, koska viimeistään se tekee tapahtuneesta todellista. Toivon yhä tämän olevan vain kamala painajainen, josta herään. Mutta tiedän, ettei se ole sitä”, Brady aloittaa.

”Eräs ystävämme sanoi minulle tänään: ’Joskus tapaat sankarisi ja he osoittautuvat cooleiksi – tai sitten olet tarpeeksi onnekas ja tapaat Vinnie Paulin’. En ollut paitsi tarpeeksi onnekas tavatessani sinut, vaan onnekas kun otitminut vastaan kuin perheenjäsenen. Olin tarpeeksi onnekas saadessani luoda ja soittaa musiikkia kanssasi. Olin onnekas, kun kutsuit minua veljeksesi ja sanoit rakastavasi minua. Olin onnekas saadessani sanoa sinua veljekseni ja rakastavani sinua. Tulet aina olemaan kanssani enkä voi kyllin kiittää kaikesta mitä teit minun ja bändimme hyväksi. Olit ehdottomasti anteliain ihminen jonka olen koskaan tuntenut. Muutit elämäni monin tavoin ja olen siitä ikuisesti kiitollinen.”

”Ainoa asia joka saa minut hymyilemään kaikkien kyynelten keskellä on tieto siitä, että sinä ja Dime [Vinnie Paulin veli Dimebag Darrell, joka ammuttiin lavalle vuonna 2004] olette jälleen yhdessä. Tiedän hänen odottaneen sinua shottilasi kädessä hymyillen.”

”Ajattelit aina, että menettäessäsi jonkun läheisen, sinun täytyy elää kahden edestä. Juuri niin sinä teit ja juuri niin minä aion nyt tehdä. Tulemme kaipaamaan sinua joka päivä. Tulet olemaan mielessäni ja sydämessäni koko lopun elämäni. Rakastan sinua koko sydämelläni, veli. Kiitos kaikesta, lepää rauhassa.”

Vinnie Paul menehtyi 54-vuotiaana kotonaan Las Vegasissa perjantaina 22. kesäkuuta. Kuolinsyytä ei ole vahvistettu virallisesti, mutta lähipiiriltä saatujen tietojen mukaan kyseessä oli ilmeisesti sydänkohtaus. Mitään rikollista tai epäilyttävää ei kuitenkaan epäillä liittyneen asiaan.

Lisää luettavaa