Vio-Lence -solisti joutui sairaalaan koronan vuoksi – ex-D.R.I.-basistilta ei löydy sympatiaa ”rokotekielteiselle” Sean Killianille

Killian ei luonnollisestikaan katsonut hyvällä Harald Oimoenin kommenttia.

24.08.2021

Thrash metal -yhtye Vio-Lencen laulaja Sean Killian (kuvassa keskellä), 57, joutui sairaalahoitoon koronatartunnan vuoksi. Killian kertoi asiasta itse yhtyeen Instagram-tilillä viime sunnuntaina (22.8.).

”Menin torstaina sairaalaan saamaan hoitoa Covidiin. Sain viruksen ystävältä, joka kantoi sitä tietämättään. Vointini on jo parempi, mutta keuhkokapasiteettini on rajoittunut. Hapensaantini on hyvä ja muut oireet ovat poissa”, Killian kertoi ja sanoo yhtyeen joutuvan siirtämään sovittuja keikkoja kunnes Killian on taas täydessä iskussa.

Hieman sen jälkeen, kun Killian kertoi koronatartunnastaan, crossover-yhtye D.R.I.:n entinen basisti Harald Oimoen julkaisi omalla Facebook-seinällään kirjoituksen, jossa tämä viittasi Killianiin ja sanoi, ettei häneltä löydy myötätuntoa, koska Killian ei ole hakenut rokotetta.

”En haluaisi suututtaa ketään, mutta erään todella suositun paikallisen, lähes legendaarisen thrash-yhtyeen laulaja sai juuri virustartunnan. Tämä tyyppi on totaalisen rokotekielteinen. Minulta ei heru yhtään sympatiaa kenellekään, joka kieltäytyy ottamasta rokotetta ja saa koronan. Aika ironinen ja sopiva rangaistus noin ignorantille”, Oimoen laukoo.

Oimoenin lausunto kantautui myös Killianin korviin ja tämä tykittikin pian takaisin sosiaalisessa mediassa:

”Kun yksilön mieli on niin myrkyttynyt, että pönkittääkseen paikkaansa ryhmässä he käyttävät muiden vastoinkäymisiä hyväkseen, kertoo todella paljon tästä tyypistä. Pidin joskus Haraldia ystävänä, mutta en enää. Jos hänellä olisi suoraselkäisyyttä, hän olisi ottanut minuun suoraan yhteyttä ja olisimme voineet keskustella asioista. Olemme tunteneet toisemme vuosikymmenien ajan”, Killian jyrähtää.

”Olet pelkuri, Harald. Älä edes kuvittele olevasi enää ystäväni. Kun näet minut seuraavan kerran julkisella paikalla, välttele minua kuin helvetistä noussutta myrskyä, koska sen tulet kohtaamaan, jos törmäämme.”

Killian sairasti muutama vuosi sitten todella vakavaa maksakirroosia, joka aiheutui alkoholin suurkuluttamisesta ja perinnöllisestä hemokromatoosista. Killian kävi maksasiirrossa vuonna 2018.

Killian lähetti Oimoenille tuliset terveiset. Kuvakaappaus Facebookista.

Lisää luettavaa