Wackenissa tilanne pahenee – järjestäjät joutuivat tekemään raskaan päätöksen

Pitkään jatkuneet rankkasateet ovat kurittaneet maailman suurinta metallifestivaalia.

02.08.2023

Toista viikkoa jatkuneet rankkasateet ovat tehneet tuhojaan tällä viikolla järjestettävän maailman suurimman metallifestivaalin eli Wacken Open Airin tapahtuma-alueella ja sen läheisyydessä. Sateiden vuoksi alueelle johtavat tiet sekä parkki-, leirintä- ja tapahtuma-alueet ovat siinä kunnossa, että turvallisuussyistä järjestäjät kielsivät eilen festariyleisöä saapumasta paikalle omalla autollaan.

Tilanne ei ole kuitenkaan yön aikana helpottanut, joten tänään järjestäjät joutuivat tekemään raskaan päätöksen ja asettivat totaalisen sisäänpääsykiellon. Järjestäjät tiedottavat pyrkivänsä kuvaamaan ja lähettämään livestriiminä nettiin mahdollisimman monta keikkaa kompensaationa niille, jotka eivät enää pääse paikan päälle.

”Sääolosuhteet huomioiden turvallinen yleisökapasiteetti on nyt saavutettu. Kaikkia vielä paikalle suuntaavia pyydetään peruuttamaan matkansa välittömästi. Tämä on ensimmäinen kerta Wackenin historiassa kun tällainen päätös tehdään. Tämä on todella surullista, mutta vaikeat sääolot eivät valitettavasti jätä meille muita vaihtoehtoja”, järjestäjät tiedottavat sosiaalisessa mediassa.

Lisää luettavaa