Where’s My Bible julkaisi näyttävän ja kauniin videon, joka kätkee sisäänsä myrskyisän ja synkän polun

Chapter II: Void on toukokuussa julkaistavan Circle-ep:n toinen osa.

02.03.2022

Heinolalainen Where’s My Bible julkaisee 13. toukokuuta Circle-ep:n. Ep käsittää neljä biisiä, joista jokaiselle on tehty myös musiikkivideo. Tänään levyltä on julkaistu toinen singlelohkaisu, jonka videon voit katsoa tuosta ylempää.

”Tarinan jatkuessa uppoudumme syvemmälle ihmismieleen. Kaunis video kätkee sisäänsä myrskyisän ja synkän polun. Tämä osa tarinaa kertoo siitä tunteesta, kun olet syvääkin syvemmällä masennuksessa ja jokainen askel on edellistä raskaampi. Kun mietit, onko enää edes syytä selvitä ja mieli ajautuu paikkaan, jossa on vain pelkkää pimeää. Kukaan ei pysty sinua auttamaan, ei edes läheisesi näe kuinka sisälläsi myllertää ja olet valmis luovuttamaan”, avaa laulaja Jussi Matilainen.

”Tällä kappaleella halusimme painaa hieman jarrua ja tehdä jotain hitaampaa, melodista ja kaunista, mutta myös suurta ja raskasta tukemaan sanoituksia. Pidän tästä kappaleesta paljon enkä malta odottaa, että päästään soittamaan sitä livenä. Vaikka se tuokin itselleni uusia haasteita hypättyäni hoitamaan kitaran ohella myös puhdasta laulua”, jatkaa Pasi Löfgrén.

Ep:n ensimmäisen singlen videoineen voit katsoa täältä.

Lisää luettavaa