Opeth-kiireitä ja kuulo-ongelmia – Witchery palaa levymarkkinoille uudistetun kokoonpanon kanssa

Vuonna 1997 alkunsa saanut ruotsalainen thrash/black-akti Witchery on saanut aikaiseksi jatkoa vuoden 2010 Witchkrieg-levylle. Uusi albumi kantaa nimeä In His Infernal Majesty’s Service ja sen ilmestymispäiväksi on kerrottu 25. marraskuuta.

Bändin kokoonpano on uudistunut laulajalla ja rumpalilla.

– Jouduimme valitettavasti eroamaan kahdesta jäsenestämme, rumpali Martin Axenrotista (Opeth, Bloodbath) ja laulaja Emperor Magus Caligulasta (ex- Dark Funeral). Martinin lähtö johtuu yksinkertaisesti hänen kiireistään muiden bändien kanssa, ja Caligulan lähtö puolestaan hänen kuulo-ongelmistaan, kitaristi Patrik Jensen harmittelee.

– Olemme löytäneet kuitenkin loistavat korvaajat; Chris Barkensjön (ex-Kaamos, ex-Repugnant) rumpuihin ja Angus Norderin (Nekrokraft) lauluun. Molemmat tuovat tuoretta verta ja uusia ideoita bändiin, ja he myös laittoivat meidät vanhat jäsenet yrittämään entistä enemmän.

Jensen kertoo myös tulevan albumin musiikillisesta linjasta.

– Halusin tehdä tästä levystä entistä raaemman. Ehkä jopa yhtä raa’an, kuin debyytistämme (Restless & Dead, 1998). En halunnut hioa juttuja liikaa, koska itse nautin enemmän musiikista, joka kumpuaa fiiliksestä ja innosta kuin laskelmoidusta rakentamisesta.

Tältä Witchery kuulosti kuusi vuotta sitten.

YouTube video

Lisää luettavaa