Youtube-kitaristin perinteinen tiluttelukollaboraatio julki – mukana myös suomalaisväriä Manowar-, Trivium- ja The Haunted -muusikoiden joukossa

Tämä on jo kuudes Jared Dinesin masimoina sooloyliannostus.

28.12.2023

Huippusuosittu Youtube-kitaristi Jared Dines, jonka kanavalla on lähes kolme miljoonaa tilaajaa, on julkaissut vuotuisen ”shred collaboration”-videon, johon tubettaja on kutsunut mukaan pitkän listan niin Youtubesta kuin nimekkäistä bändeistä tuttuja musikantteja tiluttelemaan sydämensä kyllyydestä. Tuloksena on hulppea, 25 minuuttia kellottava kitarasoolojen yliannostus.

Tiluttelijoiden joukossa on muun muassa Michael Angelo Batio (Nitro, Manowar), Ola Englund (The Haunted, Feared), Matt Heafy (Trivium, Ibaraki), Nick Hipa (ex-As I Lay Dying), Doc Coyle (God Forbid/Bad Wolves), Joey Bradford (The Used), Angel Vivaldi sekä Youtube-videoistaan tutut Nik Nocturnal, Rob Scallon ja Bradley Hall. Joukossa on myös suomalaisväriä, sillä ajassa 24:42 oman soolonsa soittaa Riihimäellä majaileva Renne Haapanen. Katso koko video alta (tai hyppää suoraan Rennen osuuteen tästä).

Lisää luettavaa