Porissa syksyllä mielipuolinen kattaus death metalia

Finnish Death Metal Maniacs -festivaali valtaa Anniksen kolmeksi illaksi.

26.02.2015

Finnish Death Metal Maniacs -tapahtuma järjestetään 11.–12. syyskuuta Porin Anniksella. Lisäksi 10. päivä on ohjelmassa lämmittelytapahtuma. Pääsyliput maksavat 50 euroa ja niiden myynti alkaa keskiyöllä lauantain 28. helmikuuta vaihtuessa sunnuntaiksi.

Tapahtuman järjestäjä on nähtävästi käynyt hautausmaalla värväysrituaaleilla, sillä artistikattauksesta löytyy 1993 kuopatut Depravity ja Pestigore sekä 1994 lopettanut Lubricant. Vanhemman polven kulttikolistelua edustavat myös Rippikoulu, Purtenance, Festerday, Convulse ja Necropsy.

2000-luvulla perustetuista kuolometallisteista paikalla ovat Cadaveric Incubator, Galvanizer, Necrolepsy, Witchcraft, Solothus, Gorephilia, Maveth, Krypts, Amputory, Cemetery Fog, Ascended ja Stench of Decay. Kattausta synkentämässä ovat lisäksi black metalillaan Archgoat (lue yhtyeen tuore haastattelu tämän linkin takaa) ja funeral doomillaan Skepticism.

Käytännössä tapahtuma referoi yhdessä viikonlopussa suomalaisen death metalin historian 1980-luvun lopulta tähän päivään. Tämä lienee myös ollut järjestäjän tarkoitus.

Lisätietoja tapahtumasta ja lipunmyynnistä löytyy Finnish Death Metal Maniacsin Facebook-sivulta.

finnish-death-metal-maniacs

Lisää luettavaa