Sotajumala jakaa uutta levyään ilmaiseksi

19.01.2015

Sotajumalan Raunioissa ilmestyi viime perjantaina. Yhtye on päätynyt jakaa levyä ilmaiseksi kaikille, jotka haluavat sitä kuunnella.

”Tulemme lähiviikkoina kertomaan tarkemmin miksi päädyimme tähän ratkaisuun, mitä mieltä olemme musiikkibisneksen nykytilasta ja tulevaisuudesta, kommentoimaan piratismia ja Spotifyta, sekä ottamaan kantaa siihen, tulisiko kaiken musiikin olla ilmaista (ei)”, yhtye kirjoittaa sivuillaan.

Sotajumala painottaa, ettei tee musiikkia rahasta, mutta mikäli levyyn sijoitettuja rahoja ei saada takaisin, Raunioilla jää yhtyeen viimeiseksi levyksi.

”Levyjen tekeminen ei yksinkertaisesti ole mahdollista, jos kukaan ei halua maksaa niistä. Rahankeräyslakimme johdosta emme voi vastaanottaa lahjoituksia, joten arvostamme suuresti kaikkia levyn Bandcampistä, keikoita tai kaupasta ostaneita.”

Kuolometallistit pyytävät ihmisiä jakamaan levyä, mikäli pitävät kuulemastaan, ja pyytävät kuulijoilta kommentteja musiikista. Lue lisää aiheesta ja lataa tai osta levy Sotajumalan kotisivuilta.

Lisää luettavaa