Windstein lähti Downista, keskittyy Crowbariin, Bruders lähti Crowbarista, keskittyy Downiin

02.10.2013

Vuodesta 2005 Crowbar-basistina toiminut Pat Bruders on eronnut bändistä. Bruders vaikuttaa edelleen Downin riveissä, jossa myös kävi ovi. Downin perustamisesta asti kitaristina ollut Kirk Windstein lähti lätkimään ja sanoi keskittyvänsä Crowbariin.

”Keskityn täyspäiväisesti Crowbariin. Ensi vuonna vietetään bändin 25-vuotisjuhlia ja tuntuu mahtavalta laittaa sydän ja sielu johonkin, jonka olen luonut jo niin kauan aikaa sitten”, Windstein kirjoittaa Facebookissa. Blabbermouthille Windstein totesi olevansa loukkaantunut Brudersin lähdöstä, joten rivien välistä on aistittavissa herrojen välistä skismaa.

Crowbarissa nelikielistä kurittaa tästä eteenpäin Jeff Golden. Downissa Pepper Keenanin kitaristipartnerina toimii Bobby Landgraf.

Hyvänä uutisena voidaan pitää sitä, että molemmat orkesterit ovat uuden materiaalin kimpussa. Phil Anselmo on laittanut kotisivuilleen kuvia kirjoitussessioista ja Windstein ilmoitti Crowbarin vetäytyvän studioon joulukuussa. Eli ensi vuonna on lupa odottaa sekä Down- että Crowbar-albumia.

Lisää luettavaa