Inferno 6/2020: Lamb of God, Ensiferum, Orange Goblin, Hail Conjurer, Alestorm, Left Hand Path 30 vuotta…

Sadaskahdeksaskymmenesensimmäinen Infernon numero julki perjantaina 26. kesäkuuta.

24.06.2020

”Mors!” kuten kovat hevimiehet toisiaan morsjenstavat. Kannuksen moinen on tehtaillut iloksemme tällä kertaa Sytyke-jutut aiheista Nerve Saw, Hail Spirit Noir, Balance Breach, Convocation ja Re-Armed.

Jukka Hätinen sanailee kolumnissaan asioista, joista yli nelivitonen ei ymmärrä mitään – Infernosta siis oppii! –, ja Heavy Cooking Clubissa kokittelee erittäin juustoisissa merkeissä Solothus-, Sepulchral Curse– ja Yawning Void -yhtyeissä kurkkuaan pahoinpitelevä Kari Kankaanpää.

Se ainoa oikea Entombed. Kuva: Micke Lundström

Pidemmät artikkelit starttaavat varsinaisella erikoispläjäyksellä, kun Lars-Göran Petrov päästetään muistelemaan entisen bändinsä Entombedin juuri 30 vuotta täyttänyttä Left Hand Path -debyyttiä. Ja onhan siellä kainalossa myös herra Nicke Andersson.

Pääjuttumme paljastaa, että pitkästä aikaa uuden levyn julkaisevan Lamb of Godin solisti Randy Blythe on melkoisen fiksun oloinen mies. Puhutaan paitsi niin sanotun modernin metallin merkkibändin musiikista myös maailmamme tolasta ja politiikasta. Sori nyt.

Pölkyllä-palstalla turinoi Within Temptation -yhtyeen laulaja Sharon den Adel, Vanhassa liitossa puolestaan Orange Goblinin vastaava eli Ben Ward. Muista haastiksista voi tavata ajankohtaisista akteista kuten Ensiferum, Alestorm ja Hail Conjurer.

Sharon den Adel. Kuva: Janne Pappila

Demojen pääpallilla istuskelee yhtye nimeltä Time Primer, levyarvioissa mennään Ensiferumin uuden Thalassic-albumin johdolla ja Kuudennessa piirissä jututetaan albuminsa julkaisua koronan vuoksi venyttäneen Blues Pills -yhtyeen Elin Larssonia.

Tällaista perjantaina 26. kesäkuuta. Nyt lomille!

Lisää luettavaa