40 Watt Sun ja Ufomammut saapuvat Blowup-festivaalille

13.05.2015

Blowup-festivaali järjestetään 16.–17. lokakuuta Helsingin Korjaamolla. Festaritulokkaan ensimmäiset esiintyjäkiinnitykset ovat 40 Watt Sun, Ufomammut ja Kaleidobolt.

Warningin raunioista noussut 40 Watt Sun on julkaissut yhden albumin, The Inside Roomin (2011), ja vieraillut Suomessa kertaalleen (2013). Väkevätunnelmaista doomia esittävä ja Patrick Walkerin luotsaama lontoolaistrio työstää parhaillaan toista levyään.

Ahkerana Suomen-kävijänä tunnettu Ufomammut julkaisi keväällä Ecate-pitkäsoittonsa Neurotin kautta. Italialaiskolmikon musiikissa murskaavat riffit paiskaavat kättä huuruisen psykedelian kanssa.

Blowup-festivaalille on myynnissä erä erikoishintaisia kahden päivän lippuja. Niiden myynti alkaa Tiketissä perjantaina ja niiden kappalehinta on 40 euroa.

Tapahtumaan on luvassa vielä useita bändikiinnityksiä, joista tiedotetaan vielä kevään aikana. Niistä pysyy kärryillä ainakin tapahtuman Facebook-sivua seuraamalla.

Kuten festivaalin nimestä voi päätellä, tapahtuman järjestäjä on Blow Up That Gramophone, jonka pääpiru Esa Valkeajärven haastattelu löytyy 22. toukokuuta ilmestyvästä Infernosta.

Blowup Festival: 40 Watt Sun (UK), Ufomammut (ITA), Kaleidobolt
16.–17.10.2015 Helsinki, Korjaamo
Early bird -liput 40 €

Lisää luettavaa