Alice in Chainsin Jerry Cantrell julkaisee pitkästä aikaa soololevyn – kuuntele singlelohkaisu Atone

Mukana Guns N' Rosesin Duff McKagan sekä Dillinger Escape Planin Greg Puciato.

Alice in Chainsin kitaristi, laulaja ja sielu Jerry Cantrell julkaisee uuden sooloalbumin lähes 20 vuoden tauon jälkeen. Uusi pitkäsoitto kantaa nimeä Brighten ja se näkee päivänvalon 29. lokakuuta. Cantrellin lisäksi levyllä soittavat muun muassa Guns N’ Roses -basisti Duff McKagan, Dillinger Escape Planista ja Killer be Killedistä tuttu Greg Puciato sekä rumpali Gil Sharone (Stolen Babies, Dillinger Escape Plan).

Tulevalta levyltä on nyt julkaistu maistiaisena kantrihenkinen kappale Atone, jonka kylkeen on tehty myös hyvin musiikin kanssa käsi kädessä kulkeva tunnelmallinen video, jonka voit katsoa tuosta yläpuolelta.

”Olen Sergio Leonen elokuvien ja Ennio Morriconen sävellysten ystävä. Kappaleessa on hieman sellaista outlaw-fiilistä ja siisti, psykoottinen junttipoljento. Biisi on kummitellut mielessäni jo ainakin parikymmentä vuotta – joskus hyvällä idealla kestää hieman pidempään löytää paras muoto. Juuri niin kävi Atonen kohdalla”, Cantrell kommentoi kappaletta Rolling Stonen haastattelussa.

Cantrellin edelliset soololevyt, Degradation Trip 1 ja 2 ilmestyivät vuonna 2002. Näitä edeltänyt soolodebyytti Boggy Depot näki päivänvalon puolestaan 1998.