Anatheman Danny Cavanaghilta mielenkiintoinen joukkorahoituskampanja

Anathema-mies Danny Cavanagh tarjoaa mannaa faneilleen.

21.12.2014

Doom metalin kautta tunnelmalliseen rockiin ajautuneen Anatheman keulahahmo Daniel ”Danny” Cavanagh on työstämässä sooloalbumia. Kuten arvata saattaa, metallia ei ole tälläkään kertaa tiedossa, vaan mies on versioimassa levyllisen omia nuoruusvuosien suosikkikappaleitaan.

Danny on rahoittamassa toimintaansa joukkorahoituksella, jonka myötä kuulija voi tilata itselleen coverlevyn ja saada levytettynä jotain huomattavasti yksilöllisempääkin:

”Olen osa pitkää musiikillisten etsijöiden ketjua, kuten ovat myös muusikot, jotka ovat omalta osaltaan vaikuttaneet Anatheman musiikkiin. On tullut vihdoin aika tehdä hieman kunniaa niille vaikuttajille, joiden musiikin parissa olen kasvanut, Danny kertoo.

”Hain myös hieman suorempaa, henkilökohtaisempaa ja rehellisempää kontaktia kuuntelijoihini, ja luulen, että joukkorahoitus toimii tässä tapauksessa hyvin. Tarjoan sen myötä myös mahdollisuuden saada henkilökohtaisia, uniikkeja ja korvaamattomia akustisia esityksiä tekemistäni Anathema-biiseistä.

Jos haluat omistaa Untouchablesin rakkaallesi, One Last Goodbyen ystävällesi, Are You Theren itsellesi… kenelle tahansa haluatkaan osoittaa ’once in a lifetime’ -version jostain tekemästäni Anathema-biisistä, sen tulet myös saamaan.”

Cavanaghin äänittämä Memory and Meaning -levy on ennakkotilattavissa ainoastaan tämän projektin myötä. Mies kertoo lahjoittavansa osan saaduista tuloista mielenterveystyön hyväksi.

Dannyn tarjoamien erikoispakettien hintoja ja sisältöjä voit katsella täältä.

Danny Cavanagh: Memory and Meaning

1. Fleetwood Mac: Big Love
2. Kate Bush: Running Up That Hill
3. U2: With Or without You
4. Tim Buckley: Song to the Siren
5. Radiohead: How to Disappear Completely
6. Nick Drake: River Man
7. The Killers: Smile Like You Mean It
8. Dire Straits: Romeo and Juliet
9. Iron Maiden: Wasted Years
10. Pink Floyd: High Hopes

Lisää luettavaa