Anna minulle joku jonka raunioittaa – ex-Delain-laulaja Charlotte Wessels julkaisi uuden singlen videoineen

Kappale löytyy Wesselsin tulevalta soololevyltä.

27.07.2022

Charlotte Wessels (ex-Delain) julkaisee 7. lokakuuta uuden sooloalbuminsa Tales From Six Feet Under Vol II. Levyltä on nyt julkaistu singlenä kappale Human to Ruin, jonka kylkeen tehdyn sanoitusvideon voit katsoa tuosta alempaa.

”Halusin tehdä kappaleen, jossa on vanhan koulun sinfonista fiilistä, mutta joka ei ole liian kiillotettu ja ’nätti’ peilatakseen kappaleen teemaa. Kertosäkeiden lauluihin sain inspiraatiota 1990-luvun grungesta ja instrumentaalinen keskiosa on melko psykedeelinen. Se on kaiken kaikkiaan melko eklektinen”, Wessels sanoo kappaleesta.

”Kappaleen sanat ovat asioita, joita sanot itsellesi, kun koet saavasi rakkautta, jota et ansaitse tai kun tunnet haluavasi rakkautta pelkästään itsekkäistä syistä. Halusin sukeltaa niihin tunteisiin alleviivaamatta liikaa, koska kun liioittelet tällaisia asioita tai teet niistä kappaleessa elämää isompia asioita, se toisaalta antaa mahdollisuuden huutaa turhautumista ulos, mutta samalla muistuttaa, etteivät asiat todellisuudessa ole ehkä ihan niin huonosti.”

YouTube video

Lisää luettavaa