Annihilatorilta tripla-annos livemateriaalia – Triple Threat esittelee thrash metal -yhtyeen varsin erilaisista vinkkeleistä

Kuva: Betty Dworatschek / Facebook, Annihilator

Kanadalainen thrash metal -rykmentti Annihilator julkaisee 27. tammikuuta kahden cd:n ja dvd:/blu-rayn sisältävän konserttitaltiointipaketin. Julkaisusta uutisoi Blabbermouth.

Triple Threat sisältää alkukesästä äänitetyn akustisen studioliven, jolla yhtye ja mukaan kutsutut sessiomuusikot esittävät klassisia thrash-ralleja uusina sovituksina. Laulajakitaristi ja pääasiallinen säveltäjä Jeff Waters kuvailee täysin livenä ja pääosin yhdellä otolla purkkiin vedettyjä sessioita uransa haasteellisimmaksi, mutta myös palkitsevimmaksi.

– Suurimman vaikutuksen minuun teki se, miten onnistuimme soittamaan niin hyvin yhteen erilaisista taustoista huolimatta. Ja kaikki yhdellä otolla kaikkine musiikillisine pikkuvikoineen ja epätäydellisyyksineen, jotka olisin normaalitilanteessa ehdottomasti jälkikäteen korjannut! Waters kuvailee.

– Setissä on vähän melodisempaa kamaa ja jopa materiaalia vuodelta 1984. Minun oli ehdottomasti saatava kokea tämä edes kerran elämässäni. Minun oli haastettava itseni ja kenties näytettävä muille, ettei aina ole tarvitse olla pelkkää metalia ja thrashia!

Metalia ja thrashiakin Triple Threatiltakin kuitenkin löytyy, sillä mukana on Bang Your Head!!! -festivaaleilla Saksassa kuvattu keikka, joka onkin sitten sitä ehtaa Annihilatoria.

Triple Threat -kappalelista näyttää seuraavalta:

Unplugged: The Watersound Studios Sessions
01. Sounds Good to Me
02. Bad Child
03. Innnocent Eyes
04. Snake in the Grass
05. Fantastic Things
06. Holding On
07. Stonewall
08. In the Blood
09. Crystal Ann
10. Phoenix Rising

Live At The Bang Your Head!!! Festival
01. King of the Kill
02. No Way Out
03. Creepin’ Again
04. Set the World on Fire
05. W.T.Y.D. (Welcome to Your Death)
06. Never, Neverland
07. Bliss
08. Second to None
09. Refresh the Demon
10. Alison Hell
11. Phantasmagoria
12. Crystal Ann
13. Phoenix Rising