Anthrax sekä Tuskaan että Jalometalliin – helsinkiläisfestivaali julkaisi myös muita nimiä

12.01.2016

Anthrax on kiinnitetty sekä Tuskaan että Jalometalliin. Helsingissä newyorkilainen thrash-kopla nähdään lauantaina 2. heinäkuuta ja Oulussa viikkoa myöhemmin. Anthraxin edellinen Suomen-keikka nähtiin joulukuussa. Tällä hetkellä yhtye valmistautuu helmikuussa ilmestyvän For All Kings -pitkäsoittonsa julkaisuun.

– Johtavien metallifestivaalien tiivis yhteistyö tuo mukanaan mahdollisuuden hyödyntää kummankin tapahtumajärjestäjän kontakteja ja näkemyksiä entistä tehokkaammin. Tämä heijastuu varmasti positiivisena kehityksenä paitsi Tuskan ja Jalometallin artistikattauksissa, mutta myös ympärivuotisten keikkojen ohjelmissa, kommentoi Tuska-promoottori Jouni Markkanen.

Heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestettävä Tuska julkisti kattaukseensa myös Gojiran ja Mantarin. Keväällä uuden albuminsa julkaiseva ranskalainen progedeathyhtye nousee lavalle sunnuntaina, sludgeensa metallin ja punkin muitakin alalajeja sotkevat saksalaiset puolestaan perjantaina.

Helsingin Suvilahdessa järjesttävän Tuskan kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä. Festivaalin päiväkohtaiset esiintyjäjaot näyttävät tällä hetkellä tältä:

Perjantai 1.7.
Avantasia, Testament, Behemoth, Lordi, Delain, Cattle Decapitation, Mantar

Lauantai 2.7.
Ghost, Anthrax, Stam1na, Primordial, Havok, Tsjuder

Sunnuntai 3.7.
Katatonia, Gojira, Diablo, Myrkur

Lisää luettavaa