Anthraxin juhlakeikasta blu-ray-julkaisu – esimakua tarjolla Aftershock-videon muodossa

Syksyllä Suomeen saapuva Anthrax juhlisti viime kesänä nelikymppisiään striimikeikalla, joka julkaistaan nyt livetaltiointina.

06.06.2022

Thrash metalin neljään suurimpaan yhdessä Metallican, Slayerin ja Megadethin kanssa laskettava Anthrax juhlisti nelikymppisiään kesällä 2021 livestriimikeikan merkeissä. Tämä yli kaksituntinen striimikeikka julkaistaan nyt kuluvana kesänä digitaalisena sekä blu-ray-formaatissa, joka sisältää myös runsaasti ennen näkemätöntä materiaalia keikan treeneistä sekä kitaristi Scott Ianin opaskierroksen, jolla tämä esittelee bändille tärkeitä paikkoja New Yorkista.

”40 vuotta ei yhtään tunnu 40 vuodelta. Joskus minun täytyy ihan muistuttaa itseäni siitä, miten kauan tämä omituinen matka on kestänyt. Nautin näiden biisien soittamisesta, ne ovat niin iso osa elämääni ja myös monille faneillemme”, rumpali Charlie Benante kommentoi.

Ensimmäisenä maistiaisena 15.7. digitaalisena ja 22.7. kahden cd:n ja yhden blu-rayn pakettina ilmestyvältä XL-konserttitallenteelta on julkaistu video Aftershock-kappaleesta. Videon pariin pääset tuosta alempaa.

”Vaikka soitimmekin studiossa vain henkilökuntamme kesken, soitimme kuin olisimme olleet 50 000 huutavan fanin edessä. Minusta tuntui, että todella saimme yhteyden keikkaa kotonaan tai missä ikinä katsoneisiin faneihin ja he saivat yhteyden meihin. Se oli hyvin intensiivinen kokemus”, tuumaa laulaja Joey Belladonna.

Yhtye aikoo jatkaa juhlimista myös tulevalla kiertueellaan, jonka tiimoilta yhtye saapuu myös kahdelle keikalle Suomeen syksyllä.

XL-kappalelista:
Time/Fight Em ’Til You Can’t
Madhouse
Caught In A Mosh
Metal Thrashing Mad
Got The Time
I Am The Law
Keep It In The Family
Lone Justice
The Devil You Know
Be All End All
Now It’s Dark
Antisocial
In The End
Medusa
Evil Twin
Indians
Skeletons In The Closet
Blood Eagle Wings
Bring The Noise
A.I.R.
Among The Living

Lisää luettavaa