Apocalyptica julkaisi toisen singlen tulevalta albumiltaan – katso kuvankaunis musiikkivideo tästä

Apocalyptica julkaisee uuden albuminsa tammikuussa.

04.11.2019

Apocalyptica julkaisi viime viikon lopulla toisen, Rise-nimisen singlen musiikkivideoineen 10. tammikuuta julkaistavalta yhdeksänneltä studioalbumiltaan Cell-0.  Kappaleen videon voit katsoa yltä.

Videota kuvaillaan sen saatetekstissä seuraavasti:

”Sattuvan kaunis Rise esittää ihmisyyttä, jonka me kaikki jaamme ja voimaa ja painovoimaa, jota on kahden ihmisen (one-on-one) vuorovaikutuksessa. Rise herättää ja tuo esiin (evokes and raises) todella tärkeän sarjan tunteita ja havaintoja: mitä kohti me olemme, ihmisolentoina, menossa. Me haluamme kasvattaa tietoisuutta ja saada kaikki tuntemaan olonsa epämukavaksi, me haluamme ihmisten huomioivan, pysähtyvän ja ajattelevan”

Videon ohjaaja Lisa Mann puolestaan sanoo videosta seuraavaa:

”Ideana oli tehdä video, joka olisi eriskummallinen ja valloittava, joka voisi kuljettaa katsojan vaihtoehtoiseen ulottuvuuteen, joka heijastaa yhteiskuntaamme ja myötätunnon ja empatian merkitystä tänä päivänä. Hahmot tässä maailmassa tulevat laskemaan ja nousemaan uudelleen ja tulevat lopulta yhteen auttaakseen toisia nousemaan”

Yhtye on julkaissut albumilta aiemmin singlenä lokakuun alussa kappaleen Ashes of the Modern World.  Albumin kappalelistan näet kokonaisuudessaan vierittämällä uutisen loppuun.

Uusi albumi tulee olemaan täysin instrumentaalinen. Apocalyptican viimeisin studioalbumi on vuonna 2015 julkaistu Shadowmaker.

Apocalyptica nähdään tänä vuonna myös esiintymässä Hartwall-areenalla yhdessä Amaranthen ja Sabatonin kanssa 23. marraskuuta.

Cell-0 (10.1.2020)

1. Ashes of the Modern World
2. Cell-0
3. Rise
4. En Route to Mayhem
5. Call My Name
6. Fire & Ice
7. Scream for the Silent
8. Catharsis
9. Beyond the Stars

Lisää luettavaa