Asemiestä taltuttaessa luodin jalkaan saanut hevibasisti sai Dave Grohlin valtaistuimen lainaan – ”Koko tapaus on ollut hyvin surrealistinen”

Istuinta on Grohlin itsensä lisäksi käyttänyt aiemmin muun muassa Axl Rose.

29.09.2021

Uutisoimme syyskuun alussa, miten seattlelaisen Greyhawk-heviyhtyeen basisti Darin Wall (kuvassa vasemmassa laidassa) esti aseistautunutta miestä tunkeutumasta keikkapaikkana toimivaan pubiin ja sai asemiehen kanssa painiessa luodista itse jalkaan.

Viime sunnuntaina (26.9.) Wall nousi lavalle ensimmäistä kertaa välikohtauksen jälkeen. Edelleen jalka paketissa ollut Wall soitti keikan istualtaan – vieläpä itsensä Foo Fighters -pomo Dave Grohlin suunnittelemassa valtaistuimessa. Wall kertoi paikalliselle King 5 Newsille Grohlin ottaneen häneen yhteyttä ”suoraan MTV Video Music Awardeista” ja tarjonneen tälle käyttöön istuinta, jota Grohl itse käytti Foo Fightersin keikoilla katkaistuaan jalkansa Göteborgissa 2015.

”Oli enemmän kuin jännittävää istua Dave Grohlin valtaistuimella eilen. Tämä koko tapaus on ollut hyvin intensiivinen, surrealistinen ja nöyräksi vetävä. Tietenkin toivon ettei sitä olisi koskaan tapahtunut ja ettei tämä luoti nyt olisi jalassani, mutta se rakkauden ja tuen määrä, jota olen rock- ja metalliyhteisöltä saanut on ollut mykistävää. Sanat eivät riitä kertomaan, miten liikuttava eilisilta oli”, Wall kommentoi Instagram-päivityksessään.

Grohlin ja Wallin lisäksi valtaistuinta ovat keikoilla käyttäneet lisäksi Guns N’ Rosesin Axl Rose sekä kantriyhtye Old Dominionin Matthew Ramsey.

https://www.instagram.com/p/CUVbeZWPw0J/

Lisää luettavaa