Benedictionin riveihin palanneella Dave Ingramilla vakavia terveysongelmia – yhtye joutui perumaan kiertueen

Ingram kärsii lonkkaviasta ja osteoporoosista.

Benedictionin kokoonpano vuosimallia 2020: Peter Rew, Gio Durst, Dave Ingram, Daz Brookes ja Dan Bate.

Pitkän linjan death metal -yhtye Benediction on joutunut perumaan Etelä-Amerikan-kiertueensa aivan viime metrillä. Syy perumiseen on viime kesänä paluun bändin riveihin tehneen laulaja Dave Ingramin terveydentila, yhtye kertoo sosiaalisessa mediassa julkaistussa tiedotteessa.

”Dave kärsii muun muassa lonkkaviasta ja osteoporoosista. Joulupyhien aikaan hänen tilansa paheni ja infektio levisi luuhun. Tämä vaati välitöntä leikkausta, minkä vuoksi Dave ei kykene lähtemään kiertueelle. Yritimme kaikkemme löytääksemme ratkaisun ongelmaan (myös korvaavaa laulajaa harkittiin), mutta emme onnistuneet”, yhtye kertoo.

”Ymmärrätte varmasti, että meidän tulee asettaa Daven terveys kaiken muun edelle ja haluamme esiintyä teille Benedictionina, ilman tuuraajia. Niinpä Dave menee leikkaukseen ja ottaa pari kuukautta vapaata kerätäkseen voimia – me etsimme sillä välin korvaavat päivämäärät kaikille keikoille.”

Yhtye on viime syksynä työstänyt myös uutta levyään. Tiedotteessa todetaan, että Ingramin operaatio ei tule vaikuttamaan albumin julkaisuun tai kesän sovittuihin keikkoihin.

Due to serious health problems suffered by vocalist Dave Ingram, the upcoming Benediction tour of Latin America has,…

Posted by Benediction on Tuesday, January 7, 2020